Agenda

17 MAART 2019

MURK & FRIENDS

Murk Aukema Murk Aukema is een singer/songwriter. De muzikant afkomstig uit Hemrik(Friesland) schrijft luisterliedjes met doordachte en diepe teksten over vrijheid, de strijd met het leven in de maatschappij, protest tegen het vernielen van de aarde en liefde tussen mensen zoals iedereen die kent. Zowel solo als met band probeert hij bij optredens met al zijn gevoel deze pop/folk liedjes bij andere mensen binnen te laten komen. In Juni 2017 bracht Murk het album ''Listen'' uit. Dit album plus een reeks aan nieuwe liedjes aangevuld met een aantal leuke covers is wat hij in de theaters ten gehore brengt.

Naar Website

29 MAART 2019

ALL STAR BLUESBAND

De All Stars Blues Band heeft de allerbeste bluesfrontman van Nederland in de gelederen: Mente Rosema. Als geen ander kan hij het publiek entertainen en vertolkt hij met een prachtige, doorleefde stem de blues. Dit wordt ondersteund door een aantal geroutineerde muzikanten: Jan Visser op toetsen, Jan Krol op gitaar, Sybe Krol achter de drumkit en Ronald Ligthart op de basgitaar. Rasmuzikanten die hun sporen hebben verdiend in gerenomeerde bluesformaties als Gin House Bluesband en Chickens Go Mad. De All Star Blues band speelt de blues zoals blues gespeeld moet worden. Rauw, authentiek, met passie en met de blues!

30 maart 2019

KROEGENTOCHT DE TWEE PROVINCIËN.

1ste editie van de 2 provinciën kroegentocht. deelnemende cafés dit jaar: Wijnjewoude café van der Weij, Bakkeveen café gewoon de Brink, Siegerswoude café 't Foarwurk de Wilp eetcafé De Wilp, Marum café De Vlieger, Frieschepalen café Ma Kelly's muziekcafé. voor € 12.50(voorverkoop kaarten) koop je een entree- en vervoerskaart.(daarna aan de kassa €17.50) de busjes pendelen tussen de deelnemende cafés. In elk café is er muziek(live) en gezelligheid.

13 APRIL 2019

MOTHER OF SIN + support

Het is eindelijk zover, het zal tijd worden ook! Dikke vette cd presentatie van het derde, nieuwe album '3'! We spelen alle nummers van deze nieuwe schijf! Waaat?! Yeah! De locatie is het gezelligste muziek café van Friesland, Ma Kelly's in Frieschepalen. Onze vrienden van Vexation zullen ons muzikaal supporten, dat wil je niet missen! De nieuwe cd '3' zal ook aanwezig zijn, wij zijn er klaar voor en hebben er zin ann! 13 april, be there! Was getekend...

Naar Website