Agenda

23 februari

LYTSE HILLE WORSTENTOUR!

als de kat van huis is dansen.... Ons lieftallige personeel dacht "ach waarom niet?" Wij boeken Lytse Hille ! En kijk eens het is ze gelukt! Gerben, Diana en Danielle veel plezier !! Wij zien de filmpjes wel verschijnen !!

17 FEBRUARI 2019

THE GIVEN HORSE ( DUO)

The Given Horse bestaat uit Johannes Peetsma en Marius van der Leij. Ze leren elkaar kennen op de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden waar ze beide in de band Diss Nie Okay spelen. Met allebei dezelfde missie en visie besluiten ze daarnaast het duo The Given Horse te beginnen. De muziek begint op straat met een mix van eigen nummers en covers. Na dit enkele maanden te doen in Groningen zoeken ze het avontuur op. Met weinig geld gaan ze naar de Verenigde Staten om rond te komen van straatmuziek. Van stad naar stad om zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen met muziek; gratis slaapplaatsen, gratis eten, gratis attractieparken etc. ze spelen pop/rock nummers in een akoestische versie, en zorgen voor een heerlijke meezing sfeer! kortom één en al gezelligheid op een lazy sunday afternoon.

Naar Website

17 MAART 2019

MURK & FRIENDS

Murk Aukema Murk Aukema is een singer/songwriter. De muzikant afkomstig uit Hemrik(Friesland) schrijft luisterliedjes met doordachte en diepe teksten over vrijheid, de strijd met het leven in de maatschappij, protest tegen het vernielen van de aarde en liefde tussen mensen zoals iedereen die kent. Zowel solo als met band probeert hij bij optredens met al zijn gevoel deze pop/folk liedjes bij andere mensen binnen te laten komen. In Juni 2017 bracht Murk het album ''Listen'' uit. Dit album plus een reeks aan nieuwe liedjes aangevuld met een aantal leuke covers is wat hij in de theaters ten gehore brengt.

Naar Website

29 MAART 2019

ALL STAR BLUESBAND

De All Stars Blues Band heeft de allerbeste bluesfrontman van Nederland in de gelederen: Mente Rosema. Als geen ander kan hij het publiek entertainen en vertolkt hij met een prachtige, doorleefde stem de blues. Dit wordt ondersteund door een aantal geroutineerde muzikanten: Jan Visser op toetsen, Jan Krol op gitaar, Sybe Krol achter de drumkit en Ronald Ligthart op de basgitaar. Rasmuzikanten die hun sporen hebben verdiend in gerenomeerde bluesformaties als Gin House Bluesband en Chickens Go Mad. De All Star Blues band speelt de blues zoals blues gespeeld moet worden. Rauw, authentiek, met passie en met de blues!

30 maart 2019

KROEGENTOCHT DE TWEE PROVINCIËN.

1ste editie van de 2 provinciën kroegentocht. deelnemende cafés dit jaar: Wijnjewoude café van der Weij, Bakkeveen café gewoon de Brink, Siegerswoude café 't Foarwurk de Wilp eetcafé De Wilp, Marum café De Vlieger, Frieschepalen café Ma Kelly's muziekcafé. voor € 12.50(voorverkoop kaarten) koop je een entree- en vervoerskaart.(daarna aan de kassa €17.50) de busjes pendelen tussen de deelnemende cafés. In elk café is er muziek(live) en gezelligheid.