Agenda

11 JANUARI 2019

JACK BOTTLENECK & band

Met een veelzijdig repertoire, z'n rauwe markante stem en zingend van uit zn tenen, slaagt Jack Bottleneck er telkens weer in het publiek te prikkelen, te verwonderen en te charmeren. De nummers die Jack ten gehore brengt zeggen veel over z'n leven en je proeft aan alles dat hij de muziek leeft die hij speelt ! Jack liep namelijk niet de weg van de massa, maar zijn eigen weg inclusief zonden en dwalingen en zinnen als ''Sometimes I ramble, I get drunk, I gamble, ain’t nobody’s business if I do'' klinken uit Bottlenecks mond dan ook zeer gemeend." friday night blues concert begint om 21.00 uur entree € 8.00

Naar Website

26 JANUARI 2019

STACIE COLLINS BAND

Sporting a slam-bang rock ‘n’ roll band and a hard-core honky-tonk wail, Stacie Collins pushes the boundaries of rock, blues and country. A singer-songwriter and a bad-ass harmonica player in the style of Chicago Blues greats Little Walter and James Cotton, Collins has garnered a reputation for her high energy shows, diverse songwriting and unlike most chick-singers, they are not all about love and heartbreak. Based in Nashville, TN, Stacie is a road warrior having performed countless shows in the USA and Europe over the past few years and has even spawned a Japanese “Stacie Collins” tribute band. In addition to touring, Collins, along with her writing partner, husband, band mate Al Collins (Jason & The Scorchers) have written, recorded and released five records on her own label. Had her records been released twenty or thirty years ago, they would have sounded as natural on ’70s FM radio alongside ZZ Top and The Rolling Stones as they do next to contemporary rockers like the Drive-By Truckers or Blackberry Smoke.

Naar Website

27 JANUARI 2019

CRAZY GUITARS ON A LAZY SUNDAY

DE NAAM ZEGT HET AL . een middag met een gitaar virtuozen ondersteund door een drummer en een zanger. diverse genres komen voorbij en zoals we gewent zijn op een lazy sunday concert is het ook vaak een middag vol plezier en gezelligheid. laat u verrassen door een geweldige middag muziek !

2 FEBRUARI 2019

WIEKE ROCKS!

ARE YOU READY TOO ROCK? 5 koppige Rockband uit Friesland speelt rauwe rockcovers van Beth Hart, Bad Company, Led Zeppelin, Sass Jordan, Janis Joplin, Stevie Nicks and many more!

Naar Website

8 FEBRUARI 2019

BARRELHOUSE LIVE . 45 YEARS ON THE ROAD.

Don’t Look Back’ is wat Van Morrison al zong. Een gemakkelijk advies om te volgen voor een jonge Tineke Schoemaker destijds. 45 jaren en 12 albums later kom je daar wat moeilijker onderuit. Barrelhouse brengt op 1 februari 2019 de verzamelbox ‘45 Years On The Road’ uit met alle albums. De eerste zes zijn nooit eerder op CD verschenen. Barrelhouse was er niet in eerste instantie op uit om een hit te scoren. Iedereen heeft eigen favoriete nummers op ieder album. 12 albums sinds 1974 waarvan de eerste 6 enkel op vinyl verschenen. Als je naar de verschijningsdata van albums kijkt zie je een periode van 10 jaar waarin geen albums verschenen en geen optredens plaatsvonden. In 1993 besloot Barrelhouse weer shows te spelen waarna de drang om nieuwe nummers te maken weer kwam. Sindsdien verschenen nog 6 albums waarvan de meest recente ‘Almost There’ met een Edison is bekroond. Op vrijdag 15 februari presenteert Barrelhouse de release op de plaats waar het allemaal begon; in De VICTORIE in ALKMAAR. Barrelhouse speelt sinds 1974 in ongewijzigde bezetting met Tineke Schoemaker (zang), Johnny LaPorte (gitaar), Guus LaPorte (gitaar), Han van Dam (piano), Bob Dros (drums) en Jan Willem Sligting (bas).

Naar Website

17 FEBRUARI 2019

THE GIVEN HORSE ( DUO)

The Given Horse bestaat uit Johannes Peetsma en Marius van der Leij. Ze leren elkaar kennen op de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden waar ze beide in de band Diss Nie Okay spelen. Met allebei dezelfde missie en visie besluiten ze daarnaast het duo The Given Horse te beginnen. De muziek begint op straat met een mix van eigen nummers en covers. Na dit enkele maanden te doen in Groningen zoeken ze het avontuur op. Met weinig geld gaan ze naar de Verenigde Staten om rond te komen van straatmuziek. Van stad naar stad om zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen met muziek; gratis slaapplaatsen, gratis eten, gratis attractieparken etc. ze spelen pop/rock nummers in een akoestische versie, en zorgen voor een heerlijke meezing sfeer! kortom één en al gezelligheid op een lazy sunday afternoon.

Naar Website

17 MAART 2019

MURK & FRIENDS

Murk Aukema Murk Aukema is een singer/songwriter. De muzikant afkomstig uit Hemrik(Friesland) schrijft luisterliedjes met doordachte en diepe teksten over vrijheid, de strijd met het leven in de maatschappij, protest tegen het vernielen van de aarde en liefde tussen mensen zoals iedereen die kent. Zowel solo als met band probeert hij bij optredens met al zijn gevoel deze pop/folk liedjes bij andere mensen binnen te laten komen. In Juni 2017 bracht Murk het album ''Listen'' uit. Dit album plus een reeks aan nieuwe liedjes aangevuld met een aantal leuke covers is wat hij in de theaters ten gehore brengt.

Naar Website

29 MAART 2019

ALL STAR BLUESBAND

De All Stars Blues Band heeft de allerbeste bluesfrontman van Nederland in de gelederen: Mente Rosema. Als geen ander kan hij het publiek entertainen en vertolkt hij met een prachtige, doorleefde stem de blues. Dit wordt ondersteund door een aantal geroutineerde muzikanten: Jan Visser op toetsen, Jan Krol op gitaar, Sybe Krol achter de drumkit en Ronald Ligthart op de basgitaar. Rasmuzikanten die hun sporen hebben verdiend in gerenomeerde bluesformaties als Gin House Bluesband en Chickens Go Mad. De All Star Blues band speelt de blues zoals blues gespeeld moet worden. Rauw, authentiek, met passie en met de blues!