Links

Crossed Guitars Festival

De website van het jaarlijks terug kerende Crossed Guitars Festival bij cafe Ma Kelly's in Frieschepalen. Bescheiden begonnen in 2005 met één avond en een Britse boogie-band (Predatür), maar inmiddels uitgegroeid tot een vijfdaags internationaal evenement wat zich sinds 2007 in het Hemelvaartweekeinde afspeelt. Hoogtepunten tot zover zijn de komst van ex Status Quo drummer John Coghlan (2006 & 2007) en twee optredens van Status Quo bassist John “Rhino” Edwards en zijn band “Woodedz” in 2008.

MyBlues

MyBlues is een up to date bluesagenda met links naar bands, kroegen, festivals en veel meer. Toegankelijk voor iedereen, zonder in te moeten loggen en met links die ook echt werken!

Hertog Jan

Even buiten Arcen ligt de Hertog Jan Brouwerij. Op dezelfde plaats waar vier bevriende brouwers deze bijna 100 jaar geleden begonnen. Met de passie die hen bond: het brouwen van het beste bier. Van het stevige Pilsener tot het koppige Bockbier. En van het volmondige frisse Weizener tot onze grote trots Grand Prestige. Alle bieren van Hertog Jan hebben iets speciaals.

Status Quo

De website van de engelse rockband Status Quo. Ma Kelly's Muziekcafé heeft een verleden (en heden) als Status Quo café en ontleent zijn naam aan het uit 1970 stammende derde album van deze band, namelijk Ma Kelly's Greasy Spoon. Al vanaf eind jaren ’80 zijn er in het café optredens van bands die de boogie-stijl hanteren en sinds 1991 worden er vanuit het dorp busreizen naar de Status Quo concerten georganiseerd. Status Quo is in 1967 opgericht en rockt na ruim 40 jaar nog steeds all over the world.

JNK Catering

In samenwerking met Ma Kelly's en Jonkmanverhuur Drachten kunt u bij ons terecht voor, geheel of gedeeltelijk verzorgde: bbq's, buffetten, tuinfeesten, familiefeesten, bedrijfsfeesten met of zonder drinken en belegde broodjes, lunches etc etc. Maar ook voor tenten, tafels, stoelen, buffettafels, statafels etc.

Jonkman Verhuur

Jonkman verhuur is een jong verhuurbedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van "inflatables", zoals springkussens, zeskampspellen, abraham, sara's en geboorteobjecten. Nieuw in ons assortiment zijn de spandoeken/themafeesten waarin wij inmiddels een ruime keuze hebben. Ook hebben we een groot aanbod in partytenten, (sta)tafels en stoelen etc. en een ruime keuze aan feestpalen en straatversiering voor uw dorpsfeest.